Telefon 0332 560 060

Despre JET5

Cine suntem

139 intdetail
Jet 5 este un serviciu ce ofera clientilor sai planificarea și organizarea excelentă pentru orice tip de charter  sau tur cu avionul privat ar putea avea nevoie.  Pentru confortul dumneavoastra, suntem gata sa va primim solicitarile  șapte zile pe săptămână, permițându-vă ajungerea la destinatia dorita la ora care se  potriveste nevoilor dumneavoastra .  Departamentul nostru de servicii pentru clienți este foarte amabil, calificat si instruit pentru a oferi clientelei noastre informații importante pentru orice serviciu de inchiriere de avion privat.

Promisiunea Jet5

 Situatia  
Sunteti in pozitia de a va lupta pentru a apărea la timp la intalniri in perioada unui program incarcat al agendei dumneavoastra ?  Ati constatat cât de dificil și stresant este sa ajungi de la punctul A la punctul B din cauza blocajelor  de trafic în timpul orelor de vârf? 
 Consecinta 
În ziua de astăzi, orice întârzieri pot duce la pierderi de profit sau alte inconveniente neprevăzute. Aceste lucruri te determina  să cauti ca rezolvare o soluție completă și accesibilă? 
 Solutia  
Luați în considerare ca ați  rezolvat-o! Jet 5 – Închiriere avion privat oferă charter cu  avion privat, la un preț rezonabil și, cu toate caracteristicile pe care le puteți  solicita in timpul zborului –schimbarea orarului de zbor sau a locului de destinatie un regim flexibil.
 Principiul
 Va concentrati pe afacerea dumneavoastra si lasati in seama profesionistilor asigurarea deplasarilor 
Viitorul
 
 Aveti la dispozitie mai mult timp sa fiti o companie de succes 

Cum reusim

Stabilim de comun acord cu clientii care sunt cele mai bune solutii pentru nevoile lor de deplasare 

  • orarul deplasarii
  • nivelul de confort dorit
  • bugetul alocat
  • numarul de pasageri de transportat
  • localitatea de plecare si cea la care trebuie ajuns, sau dupa caz, itinerariul de parcurs
  • folosirea saloanelor VIP sau stabilirea locului de intalnire cu pilotii
 Ulterior le transmitem documentatia pentru rezervarea avionului privat si emitem Biletul de calatorie