Telefon 0332 560 060

Inchiriere avion privat pentru nunta

Inchiriere avion privat pentru nunta - ce se poate face cu avionul privat la o nunta?

 

Va ganditi la inchiriere avion privat pentru nunta ?  Transforma-ti nunta intr-un eveniment de elita inchiriind un mijloc de transport elitist -avionul privat.  

Odata decisa o inchiriere avion privat pentru nunta se pot aduce mirii la restaurant cu avionul (este necesara prezenta unui aerodrom sau piste inierbata de minim 600 de metri fara obstacolari in zona; daca nu exista un aerodrom cu doar o pista o este necesara o vizita in prealabil a pilotului la locul de aterizare, pentru care se percepe o taxa de 150 euro).

Se pot aduce nasii cu avionul privat inchiriat.

Se pot face survoluri cu mirii deasupra localitatii.

Se pot arunca din avioanele private inchiriate confetti, petale de trandafir, sau baloane.

inchiriere avion privat pentru nunta - avion de inchiriat la nunti

inchiriere avion privat pentru nunta

 

Inchiriere avion privat pentru nunta -alte idei

  1. Se poate organiza deplasarea in luna de miere a mirilor cu jetul. Caz in care "luna" de miere fie ar trebui redusa la doua trei zile cat poate stationa un jet la destinatie. Daca durata stationarii la o destinatie e mai mare atunci jetul de inchiriat se va intoarce gol in hangar. Ulterior va fi trimis gol si se va intoarce sa aduca mirii. Sau in cadrul lunii de miere se poate organiza o iesire de 3 zile intr-o destinatie exotica (Grecia, Turcia, Spania, Franta, etc )
  2. Mirii pot veni cu jetul la nunta- daca stau mai departe sau sunt din strainatate
  3. Se poate organiza tractarea unui banner pe cer cu ajutorul unui avion. Bannerul poate purta un mesaj " Casa de piatra". Va fi de efect pentru miri carora li se ofera cerul pe post de ilustrata.

 

Daca la nunta se doreste prezenta uni elicopter puteti apela cu incredere la firma din grupul nostru specializata in inchiriere de elicopter pentru nunta Heli5.
Clic aici pentru detalii si contacte Heli5 elicoptere de inchiriat 

Comments are closed.