Telefon 0332 560 060

Inchirieri avioane

Inchirieri avioane

Inchirieri avioane - zbor cu avion de inchiriat

Inchirieri avioane

Echipa noastra va sta la dispozitie cu solutia potrivita pentru transport aerian.

Principiile noastre

  1. Onorează-ți angajamentele. Cere ajutor colegilor daca ai nevoie.
    Mai întâi pune-i pe alții și nu renunța niciodată sa faci ceea ce este bine.
  2. Fii creativ. Imbratiseaza idei noi. Fa eforturi pentru client si gaseste cai creative sa imbunatatesti serviciile de inchirieri avioane.
  3. Fii atent la detalii. Studiaza bine fiecare aspect al zborului. Fii expertul care isi ajuta clientii sa inteleaga cel mai bine nevoile lor de transport aerian.
  4. Onoreaza-ti clientul si colegii.

 

tipuri de avioane disponibile la serviciile noastre de inchirieri avioane

Avioane de pasageri

Jeturi de inchiriat

avioane mici de inchiriat

alternative la inchirieri avioane - servicii de inchirieri elicoptere

Pentru a va putea folosi de serviciile de inchirieri avioane atat la punctul de plecare cat si la destinatie este nevoie sa existe un aeroport in apropiere de unde avionul sa poata decola respectiv ateriza. Cu avioanele de mici dimensiuni se poate decola si ateriza si pe aerodromuri sau piste inierbate. Daca insa acestea nu sunt disponibile atunci solutia potrivita este inchirierea unui elicopter. Acestea zboara pe o distanta de aproximativ 600 de km fara sa fie nevoie de aterizare pentru realimentare. Daca distanta de parcurs pana la destinatie este mai mare de 600 de km atunci solutia potrivita nevoilor de deplasare este inchiriere unui avion pana la cel mai apropiat aeroport iar de acolo pana la destinatia finala va vom pune la dispozitie un elicopter de inchiriat. Pentru inchirieri de elicoptere apelati la Heli5.

 

cum obtin cat mai repede un pret la inchirieri avioane

Cea mai rapida metoda de a obtine un pret pentru inchirieri avioane este sa ne furnizati toate datele de care avem nevoie pentru a va face o cotatie de pret.
Accesati formularul de solicitare cotatie si completati campurile obligatorii frunizand cat mai multe detalii despre scopul si semnificatia zborului specificand daca doriti cea mai eleganta solutie de confort  VIP sau cel mai economic pret.

Accesati formularul aici!

No Comments Yet.

Leave a comment